Співробітники правоохоронних органів в Запоріжжі розповіли, скільки ж заробляють дівчата легкої поведінки.

Таким чином, повідомляється, що поліцейськими Запоріжжя було зловлено вісім жриць любові, які «продавали себе» за 300-500 гривень.

Про це розповіли у Генеральному управлінні Національної поліції в Запорізькій області.

У поліції розповіли про те, скільки заробляють жриці кохання в Запоріжжі, фото: Національна поліція

Патрульний рейд дівчат легкої поведінки, щоб запобігти їх діяльність, відбувся в місті Запоріжжя, в Шевченківському районі. Поліцейськими було затримано вісім дівчат.
Жінки у віці від 31 року до 40 років пропонували себе в середньому за 300 - 500 гривень.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Проти них було складено адміністративний протокол за статтею 181-1 Кримінального Кодексу України.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що тернопільських торговців людьми суд відправив під домашній арешт на два роки. Молода пара обіцяла дівчатам престижну роботу за кордоном, а замість цього відправляла в сексуальне рабство.

Відомо, що нелегальним бізнесом 20-річний хлопець і 21-річна дівчина почали займатися ще в 2017 році. На той момент вони проживали в Тернополі і вчилися в місцевому вузі. Через інтернет вони знаходили дівчат, які хотіли б працювати в Туреччині або Об'єднаних Арабських Еміратах, а саме -в Дубай.

Коли жертви погоджувалися, торговці брали у них копії документів і фотографії. Після вони починали готувати документи на виїзд, взявши все обов'язки по підготовці документів, віз, покупку авіаквитків на себе. В цілому це коштувало близько 400 доларів, які і пізніше повертали замовники.

Нагадаємо, що медики з Тернополя провели складну операцію, щоб врятувати життя пацієнту.

/