Стало відомо про те, що в Запоріжжі знову повернулися медузи. Відпочиваючі в курортній Kirillovne вже не знають, як справлятися з цим.

Таким чином, повідомляється, що на курорті знову неспокійно. Береги Кирилов атакували медузи, вже в який раз за сезон. Один з відпочиваючих опублікував в мережі ролик з місця. До берега Федотової коси припливли морські мешканці.

Автор відеоматеріалу запевнив у тому, що зараз неможливо зануритися у воду з морських "недоброзичливців". Хоча інші очевидці вважають, що медузи практично зникли.

Медуз з берега прибирають працівники комунальних служб. Вони вже встигли неабияк зіпсувати настрій всім відпочиваючим, які приїхали туди розслабитися та поніжитися на Азовському морі.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Варто відзначити, що ще кілька днів тому повідомлялося про те, що з Кирилов рідко зникли практично всі медузи, і тепер море чисте, однак, мабуть, це неправда.

Кадри з місця опублікували на YouTube-каналі Travel Family.

У деяких місцях вони все ж таки ще залишилися, але, відпочивати стало набагато комфортніше, як зазначили автори ролика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше