Стало відомо про те, що в Запорізькій області зник чотирнадцятирічний підліток. Так і не повернувся з лікарні.

Таким чином, повідомляється, що хлопець вже добу не виходить на зв'язок. Сталося це в курортному Мелітополі, що в Запорізькій області.

І ось, у вівторок, четвертого серпня, близько десятої години вечора, Матвій Перов пішов з дитячого відділення Мелітопольської центрально районної лікарні.

Станом на сьогоднішній день, про його місце знаходження нічого невідомо.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

З особливих прикмет: його зріст становить приблизно 160 сантиметрів, Худорлява статурою кучеряве волосся темного кольору. Одягнений хлопець був у шорти блакитного кольору, а також у чорну футболку.

У разі отримання будь-якої інформації про місцезнаходження підлітка прохання повідомити за телефоном 093-326-24-94 або за спецлінією «102».

Нагадаємо, що у вівторок, 4 серпня, в поліцію подзвонили батьки 12-річного хлопчика і заявили, що їх син зник. Близько 18:30 він пішов з дому і з тих пір не виходить на зв'язок.

Про це передає Інформатор.

Дитина близько 18: 30 пішла з дому і відтоді не виходить на зв'язок.

Кондратьєв Арсеній Володимирович живе з батьками в центрі міста — в районі вулиці Володимира Вернадського (колишня Дзерджинського). Підліток залишив записку і пішов з дому. Де знаходиться зараз-ніхто поняття не має. Батьки дуже стурбовані, тому відразу ж звернулися в поліцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі батьки шукають 12-річного хлопчика з помаранчевим чубчиком-залишив записку і зник

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром спливло тіло зниклого підлітка-заплутався в тіні і пішов на дно, місто ридає

Також «Знай.иа " писав, що Під Дніпром зник білявий хлопчина-відпочивав з друзями і зник в одних трусах