Стало відомо про те, що в Запорізькому парку знову влаштувалися бездомні і наркомани. Влада ніяк не реагує.

Таким чином, повідомляється, що жителі правого берега міста Запоріжжя бояться вечорами ходити додому через парк.

у покинутому парку Запоріжжя оселилися бездомні, фото: Індустріалка

Розташовується парк енергетиків в Дніпровському районі, зовсім поруч з Правобережним пляжем. Колись давно тут вирувало життя, люди там гуляли з дітьми, просто сиділи біля фонтанів, дивилися літній кінотеатр, молодь займалася на спортивних майданчиках. Про це пише інформаційний портал "Індустріалка".

у покинутому парку Запоріжжя оселилися бездомні, фото: Індустріалка

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

А зараз, на жаль, все це не працює, і парк знаходиться в занедбаному стані. Це і привернуло бешкетників.

У будівлі: де раніше був кінотеатр, вже багато років живуть бездомні до яких в гості заходять друзі-наркомани. Одночасно будівля використовується і як туалет, і як звалище для сміття.

Незважаючи на те, що парк знаходиться всього в декількох метрів від житлових будинків, дорога там дуже розбита. А поруч ще знаходиться і місцевий, глухий ліс, де немає жодного ліхтаря.

За словами жителів району, в парку Енергетиків вже давно потрібно навести порядок.

- Ми іноді проходимо тут з сином, але не гуляємо. Це не парк, це просто руїни. Люди досі приходять сюди тільки тому, що у нас, в цій частині правого берега, парків немає взагалі. Але я вважаю, що це небезпечно. Тут багато зруйнованих конструкцій: фонтан, будівлі. Діти залазять на них і можуть травмуватися. А вечорами тут збираються компанії, п'ють алкоголь. У темний час доби намагаюся через парк не ходити, — поділилася мешканка району Вікторія.

Варто нагадати, що Закарпатська область потопає у смітті, а відходи українців доводиться збирати в країнах ЄС. Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров взяв участь у громадських слуханнях питання будівництва сміттєпереробного заводу в області.

Також Знай повідомляв, що на Закарпатті невідомий вирішив помити автобус у гірській річці. Він поставив транспортний засіб у воду і почав змивати з нього бруд водою з річки. Такий нахабний інцидент стався в селі Тур'я Пасіка.

Нещодавно Знай передавав, що під Львовом виявили сміттєзвалище з відходами та останками тварин.