Запорізький підприємець, який реалізує свою фермерську продукцію на одному з ринків міста, втомився від спроб покупців помацати і пом'яти брудними руками його товар. З ситуації, що склалася, він вирішив вийти оригінальним способом, розповідають городяни в соцмережах.

На опублікованому в одному з місцевих пабліків фотознімку - самотній огірочок, прив'язаний за "хвостик" над ящиком таких же огірків.

Біля "повішеного" огірка - картонна табличка, на якій чорним маркером написано: «Ось цей огірок можна чіпати, м'яти, лизати, кусати».

Цікаво, чи багато покупців користуються наданою можливістю пом'яти "пробник" огірка – в умовах пандемії коронавірусу від таких дій краще відмовитися, особливо при відсутності одноразових рукавичок.

Фото: “РИА-М”
Фото: “РИА-М”

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Що думають про це самі покупці - залишається невідомим, але можна припустити, що велика частина товару підприємця дійсно менше страждає від любителів «потискати» огірки.

Варто нагадати, що напередодні в Росії, а точніше в Калінінграді, під час відкриття магазину" Пятерочка " PR-менеджер, яка також приїхала на подію, назвала місто " з@лупою", чим сильно образила місцевих жителів.

Нагадаємо, що відомий український супермаркет мережі " АТБ " вляпався у вкрай гучний скандал, підсунувши покупцям унікальний хліб, який був напакований битим склом.

Як повідомляє портал " Знай.ua" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і став "моделлю – -" Мою дівчину рвало"