Стало відомо про те, що в Запоріжжі, продавши пологовий будинок, чоловік знайшов вкрай небезпечні рослини.

Таким чином, повідомляється, що про небезпечний вплив амброзії на здоров'я людини в Запоріжжі знають напевно.

Газон поряд з пологовим будинком на Новгородські в амброзії. Владимир Буряк. Официальная страница городского головы Запорожья. Керівництво цієї установи не виконує протокольне доручення робочої групи по боротьбі з амброзією, згідно котрого лікувальні заклади мають бути територіями без амброзії. Я двічі оприлюдював факт ігнорування правил благоустрою на цій території. Інспекція з благоустрою Запорізької міської ради склала протокол за це порушення. А віз і нині там. Місту потрібен чіткий алгоритм дій на бездіяльність по знищенню амброзії для всіх. Коли він буде оприлюднений і коли біля пологового будинку зникне амброзія?

Geplaatst door Микола Ралик op Zondag 9 augustus 2020

З кожним роком, алергіків стає все більше, а пік припадає саме на серпень і вересень, коли ця рослина починає випускати свій отруйний запал.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Фахівці говорять про недозитивну динаміку, яка лише продовжує розвиватися.

До боротьби з цією рослиною підключилася навіть місцева влада, але, як це найчастіше буває, результату ніякого це не дало. Навіть у таких методах боротьби для місцевих чиновників знаходиться фінансова вигода.

Місцевий активіст Микола Ролик показав на своєму прикладі ефективний метод ліквідації амброзії, так як він сам є аллергиком.

Свого часу міська влада оголосила про старт програми - Місто без амброзії і звітує про окремі ділянки, на яких як амброзію знищили. Після кожного звіту Ралік перевіряє ефективність роботи власноруч і часто виявляє, що зона без амброзії тільки на папері. Цього разу зарослі амброзії активіст виявив під вікнами пологового будинку на вулиці Новгородська, що на Бабурці.

Поруч з пологовим будинком в Запоріжжі газон в амброзії, а керівництво даного закладу не виконує доручених протоколів. Місту терміново потрібен чіткий алгоритм дій.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Комаровський відповів матусям, де та тонка грань між самолікуванням і пізно звернулися до лікаря"

Як повідомляв портал Знай.иа, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей

Також Знай.иа писав, Комаровський навчив матусь міряти температуру.