Стало відомо про те, ч то в Запоріжжі смерть медика, у якого був діагностований коронавірус, визнали пов'язаний з виробництвом.

Таким чином, повідомляється, що сім'я медичного працівника Запорізької лікарні під номером 6 тепер можуть розраховувати на те, що їм буде виплачена компенсація.

Про це повідомили в ГУ Держпраці в Запорізькій області.

Помер співробітник лікарні ще в середині травня, і тільки зараз, через практично три місяці, було завершено розслідування його смерті.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

І ось, було встановлено, що медик був інфікований від хворих, і продовжував виконувати свої професійні обов'язки.

Тому спеціальна комісія прийняла рішення про зв'язок випадку гострого професійного захворювання з виробництвом. Родині померлого медика роз'яснили їхні права.

Варто відзначити, що в червні цього року, Кабінетом міністром були встановлені виплати медичним співробітникам, які після того, як перенесли коронавірус залишилися інвалідами, або якщо це все закінчилося летальним результатом.

В Україні станом на 9:00 10 серпня зафіксовано 1 008 нових випадків коронавірусної хвороби Covid-19. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ПриватБанк відмовив дитині без батьківського піклування, українці не змовчали: "Дискримінація за соціальним походженням?"

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Мандзій розповіла, яким буде навчання в школах з вересня: "зелені уроки" і маски на перервах

Також Знай.ІА " писав, в Україні зростуть зарплати бюджетників - скільки люди отримуватимуть вже з вересня