Житель Запоріжжя, який викинув з вікна квартири собаку постане перед судом і понесе покарання за жорстокий вчинок. Йому загрожує до 3 років позбавлення волі. Поліція завершила розслідування і передала обвинувальний акт і справу до суду. Про це йдеться в повідомленні управління Нацполіції Запорізької області.

Копи завершили розслідування щодо 52-річного чоловіка, який викинув собаку породи такса з вікна. 10 серпня документи у цій справі були передані до суду. За таку жорстокість зловмиснику загрожує до 3 років обмеження волі.

У Запоріжжі 18 липня місцевий житель, будучи в стані алкогольного сп'яніння, викинув з вікна домашнього собаку. Інцидент стався на вулиці Дудикіна. Про подію поліції повідомили очевидці. Зараз собака проходить лікування і знаходиться в добрих руках волонтерів.

Варто нагадати, що нещодавно країну шокували повідомлення про трьох Шкуродерів, які мучили і вбивали тварин, а також знімали з ними ролики для дорослих. Цих людей затримали поліцейські, але потім вони опинилися на волі. Карма довго чекати себе не змусила і до них прийшла відплата в особі народного гніву.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що будинок жводерів, які знімали муки тварин на відео, підпалили невідомі. Також двоє незивісних забралися в будинок до ватажка цієї банди і побили його. на цьому помста не закінчилася - їм підпалили машину, а вогонь перекинувся на будинок.

Тажке Знай повідомляв, що у Запоріжжі знайшли банду Шкуродерів.

Нещодавно Знай передавав, що одну з шкуродерок з банди відпустили додому.