У мережі з'явилося відео з кладовища кораблів у Бердянську. Вила з висоти заворожує.

Таким чином, повідомляється, що в одній з груп міста Бердянська в соціальних мережах, з'явився ролик, на якому видно, що ж в собі зберігає море насправді.

І ось, на кадрах Показані кораблі, які були поглинені Азовським морем. Від судна практично нічого не залишилося. Кладовище кораблів знаходиться на далекій косі в місті Бердянськ.

У 1970-х на «кладовищі кораблів» звозилися доживати свій вік не придатні для плавання судна. У 1987 році в цьому місці навіть був знятий художній фільм «Острів загиблих кораблів» з Костянтином Райкіним, за мотивами роману Олександра Бєляєва. Пізніше всі кораблі були порізані на металобрухт, і зараз залишилася лише кілька затоплених суден, що стирчать з води іржавими шматками металу і службовцями притулком для дрібних рибок. У воді можна побачити стирчать колоди, які раніше були причалом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Видовище звичайно злегка дивне, але, заворожує. Ролик вийшов також відмінним.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Яремче під жінкою з дітьми провалилася дорога - "Мамо, мені страшно".

Як повідомляв портал Знай.иа , Листи автофіксації порушень ПДР відправляються колишнім власникам-як не платити штраф за іншого.

Також Знай.иа писав, Основи в кущах і розширені повноваження копів - що готує автомобілістам новий закон.