Зоозахисниця із Запоріжжя розповіла про перші жертви відкриття сезону полювання.

Таким чином, повідомляється, що днями стартував сезон полювання і до Запорізької волонтерки та зоозахисниці Олесі Кулик почали надходити поранені Птахи. На жаль, врятувати вдається не всіх. Від куль померли лебідь і вухата сова.

Про це повідомила Олеся Кулик на своїй сторінка у Фейсбуці.

Всього за одну добу, в Олесину "зграю" небайдужі люди привезли двох птахів, у яких були серйозні поранення. Її не використовують в якості води, тому, її просто підстрелили і залишили вмирати.

Якби її не підібрали, то кілька діб вона б мучилася, поки в підсумку це не закінчилося б летальним результатом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Куля пробила крило, і при ударі сова отримала серйозну черепно-мозкову травму. Кілька днів вони боролися за життя красивого птаха.

Потім, із Запорізької області в» зграю " був привезений Лебідь.

У ці дні по всій країні вбивали лебедів, і цей не став винятком. Він не міг встати навіть при знеболюючих. В результаті, фахівці не змогли йому допомогти.

Нагадаємо, що справа запорізьких Шкуродерів обростає новими подробицями.

Як повідомляв портал "Знай.ua", неадекватний харків'янин оплатив поїздку в таксі кулею замість грошей.

Також, "Знай.ua" писав, що закарпатські злодійки обчистили старого в Києві.