Стало відомо про те, що поліцейських із Запоріжжя запідозрили в розкраданні бюджетних коштів. Чверть мільйона гривень у кишеню.

Таким чином, повідомляється, що в Державному бюро розслідувань запідозрили співробітників правоохоронних органів Запорізької області в розкраданні бюджетних коштів.

За даними слідства, поліцейські в змові з комерсантами наживалися на закупівлях оргтехніки та комп'ютерного обладнання, а також на придбанні житла для поліцейських. Таким чином вони привласнили 285 тис. гривень.

Наприклад, наприкінці минулого року, голова комісії з відбору пропозицій з придбання житла для поліцейських з подільників почали організовувати придбання за завищеною вартістю квартири на дві кімнати площею близько 55,5 квадратних метрів.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також, слідство встановило, що слідство відхилило пропозицію про купівлю такої ж квартири, тільки квадратний метр вже коштував близько восьми тисяч гривень, проти дев'яти тисяч у минулому випадку.

Після цього почали проводити експертизи, зокрема Мелітопольський суд призначив експертизу, яка повинна була встановити реальну вартість квартири.

Нагадавши, У Києві банда аферистів оббирала довірливих українців одним телефонним дзвінком- "Алло, банк на дроті".

Як повідомляв портал Знай.ІА, Фейкова кіберполіція "розводить" киян на гроші (фото).

Також Знай.ІА писав, Кіберполіція: порожній піар чи необхідність?