Запорізький фотограф зняв дивовижні нічні краси в небі над містом. Відповідний знімок Олександр Поздняков опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Пізно вночі, в дали від міських вогнів, на небі можна побачити зачаровуючу картину із зірок. Однак, запорізькому фотографу вдалося відобразити таку красу в межах міста. Олександр Поздняков зняв зоряне небо в ніч з 11 на 12 серпня о 02:25 годині з пагорба біля школи №102 (Бабурка).

Вышел поснимать ночные пейзажи и попал в кадр паровоз из недавно запущенных 57 спутников starlink Илона Маска. Зрелище...

Geplaatst door Фотограф Александр Поздняков op Woensdag 12 augustus 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

У його об'єктив, крім зоряного неба, потрапив "паровоз" з 57 супутників Starlink, запущених нещодавно Ілоном Маском. Користувачі мережі були в захваті від зачаровуючих кадрів.

Варто нагадати, що компанія SpaceX відправила на орбіту десяту групу супутників в рамках проекту Starlink. Ракета-носій Falcon 9 з 57 супутниками Starlink і двома апаратами американської компанії BlackSky злетіла з мису Канаверал у Флориді в п'ятницю, 7 серпня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у мережі показали незвичайний Схід Сонця на курорті під Запоріжжям.

Як повідомляв портал "Знай.иа", стало відомо про те, що фотографу із Запоріжжя вдалося відобразити Комаха-привид зовні воно злегка схоже на богомола, однак, якщо придивитися стає ясно, що схожість закінчується на обрисах.

Також, "Знай.иа" писав, що стало відомо про те, що на одному з курортів міста Запоріжжя з'явилася так звана "захисниця" медуз. Мотивація проста-їм теж потрібно жити, а море – це середовище їх природного проживання, на відміну від людей, які у воді просто гості.