У Запоріжжі в ветклініку привезли бездомного собаку, на якому не було живого місця. За словами доставили тварину на нього вдруге була нацькована бійцівська собака. Ветеринари приступили до надання допомоги. Про ситуацію розповіла зоозахисниця та волонтер Ірина Дудір на своїй сторінці в Facebook "Дай лапу, друже!».

Примітно, що собаку з ранами в ветклініку привели люди без певного місця проживання. Вони попросили допомогти тварині і розповіли, що невідомий нацьковує на цю тварину свою бійцівську собаку. Цього разу пес постраждав сильніше, відмовлявся від їжі і води.

Ірина зазначила, що ці люди не знають або не хочуть говорити, хто нацьковує свого собаку. Крім того, жінка повідомила , що інцидент стався на Шевченківському , за адресою Деповська 68, поруч з магазином « ситий чоловік».

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Далі жінка виклала детально потреби на лікування пса. На першому місці грошові кошти, так як ветеринари прописують препарати, які необхідно купувати. Необхідно і харчування особливе. Після цього Ірина виклала і подальший план дій. Вона зазначила, що назад собаку випускати не можна, але вона не знає, хто візьме тварину на перетримку або додому.

Нагадавши, Знай писав, що в Бердянську літній чоловік викинув собаку на залізничні колії з мосту.

Також Знай повідомляв, що на Львівщині невідомі здерли з кота шкіру і кинули помирати.

Нещодавно Знай передавав, що співробітники ДСНС врятували кошеня з колодязя.