Стало відомо про те, що на запорізькому курорті сталася НП на одній з баз відпочинку. У мережі з'явилися перші подробиці.

Таким чином, повідомляється, що стався інцидент в Кирилівці. Співробітниками правоохоронних органів був затриманий зловмисник. Про це повідомили ТБ прес-службі Національної поліції.

Інцидент стався в середу, 12 серпня, на базі відпочинку в Кирилівці. В одному з будиночків сталася бійка між відпочивальниками. Охоронець бази тут же викликав поліцію. Прибувши на місце, поліцейські затримали нападника. Ним виявився раніше судимий 20-річний житель Харкова.

В ході розслідувань з'ясувалося, що хлопець зайшов на базу відпочинку через незакриті двері, і підсвічуючи ліхтариком почав шукати цінні речі і гроші. Коли відпочиваючий прокинувся від зайвих звуків, хлопець почав його бити, і вимагати віддати всі гроші, які є.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Потерпілий в результаті був доставлений в лікарню, а зловмисник затриманий. За фактом було відкрито кримінальну справу, і тепер затриманому хлопцеві загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На даний момент поліцейські продовжують розслідувати справу.

Нагадаємо, раніше Зникле під Києвом Малятко стало жертвою 15-річного вбивці-посміло сказати " ні"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Хмельницьким озвірілий Ромео до смерті забив незговірливу Джульєтту- " відмовила в інтимі"

Також «Знай.иа " писав, що Киянин сяде на 13 років за вбивство дочки-підлітка- " дорікнула за випивку…"