На одному із запорізьких курортів, у Приморську, групу відпочивальників віднесло у відкрите море. Про це розповіли у прес-службі Державної служби із надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що інцидент стався у суботу, 14 серпня – близько 17.00 на катамарані вирушили на прогулянку дві жінки із дитиною. Вони не помітили, як їх віднесло далеко від берега.

Самотужки повернутися на суходіл мешканки міста Дніпро не змогли – відстань до берега вже складала близько 700 метрів.

На щастя, їх вчасно помітили інші відпочивальники, які повідомили про небезпечні розваги рятувальників. До жінок вирушили співробітники ДСНС, які допомогли їм повернутися на суходіл неушкодженими.

Рятувальники нагадують усім любителям морського відпочинку – відпливати в море далеко від берега не можна на жодному із плавзасобів – це може становити небезпеку для життя.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що під Запоріжжям потонули в ставку дві дівчинки, поліція веде слідство.

Також Знай повідомляв, що в Києві на пляжі "Африка" потонув хлопчик, тіло з Дніпра діставали рятувальники.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром потонув 9-річний хлопчик.