Стало відомо про те, що в Запоріжжі пенсіонер скинув з моста собаку. Живодер був нещадний.

Таким чином, повідомляється, що сталося все це в неділю, 16 серпня. До Берлінського відділу поліції Головного управління Національної поліції Запорізької області із заявою звернувся голова громадської організації»Бердянська служба захисту тварин". Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Співробітники правоохоронних органів визначили, що у вівторок, 11 серпня, 70-річний пенсіонер, житель міста Бердянськ, скинув собаку з моста на залізну колію.

Очевидці, які все це побачили, не залишили собаку вмирати, а відвезли її в лікарню з численними травмами.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За даним фактом було відкрито кримінальну справу. Власник собаки може отримати за всі свої дії близько трьох років позбавлення волі.

Раніше в Харкові місцевий житель викинув маленького кошеня з п'ятого поверху. На жаль, малюк падіння не пережив і загинув від отриманих травм.

Про інцидент повідомили в групі "Kharkiv Journal" в соціальній мережі Фейсбук.

За скоєне чоловіка спочатку побили, а потім викликали правоохоронні органи.

Чи був чоловік під чимось або при здоровому глузді зробив таке-невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові шкуродерка замотала кота в скотч і зняла знущання на відео-коли господар гірше ворога

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі шкуродерка ледь не задушила собаку на прогулянці-схопила за нашийник і тягла, як іграшку

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі господар-шкуродер закрив собаку в крематорії на колесах-бідна хаскі