Стало відомо про те, що в Запоріжжі поліція регулярно почала проводити рейди по боротьбі зі стихійною торгівлею.

Таким чином, повідомляється, що стихійна торгівля - проблема, з якою в Запоріжжі постійно борються з року в рік. Однак, ніяк перемогти торгашів не вдається.

Чергова спроба сталася у Вознесенському районі міста.

Вулиця Рекордна. Поруч знаходиться автостанція і Критий ринок. Однак, чомусь туди торгаші, які розкладають свій товар девалі не на проїжджу частини, йти не бажають.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Він. Кажуть, що двадцять гривень за місце на добу - дуже дорого, а пенсія у них і без того маленька.

Відповідно, товар ніким не перевіряється, жа і покупцям абсолютно все одно що вони купують.

Навіть під час того, як здійснював рейд, покупці йшли до вуличних продавців з метою купити товар дешевше.

Дієвим способом боротьби з такими продавцями, на думку влади-складання адміністративних протоколів. Штраф становить від 340 до 1600 гривень. Цього разу правоохоронці знову пішли на поступки, і торгаші відбулися лише розумними попередженнями.

Варто нагадати, що Знай розповідав про те, які овочі та фрукти продаються на тернопільських ринках. Журналісти показали, як лабораторія одного з ринків проводить перевірку фруктів і овочів на наявність нітратів.

Також Знай повідомляв, що восени ціни можуть змінитися, а українці залишаться без борщового набору. Економісти зробили свій прогноз за цінами на основні групи продуктів харчування.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві відновлять проведення традиційних ярмарків. Одна з них пройшла в минулі вихідні 25-26 липня.