Стало відомо про те, що в Бердянську на морі помітили досить дивне аномальне явище. З води це виглядає вельми моторошно.

Таким чином, повідомляється, що відпочиваючі побачили в Азовському морі цілий острів з медуз. Виглядає це дивно. З одного боку це лякає.

Морських мешканців там виявилося настільки багато, що вони зуміли утворити масову колонію. При цьому, фахівці відзначають, що це не звичайні медузи, а підвиди корнерот, які є досить небезпечними.

Одна з відпочиваючих каже, що медузи нагадують кисіль, настільки їх багато в морі. Люди кажуть, що вибирають прогулянки по набережній замість купання в морі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"На квадратний метр 3-4 штуки. Я вважаю багато", - каже відпочиваючий чоловік.

Вчені говорять про те, що їх стає в морі більше в зв'язку з тим, що вода там стає більш солоно, а на це впливають кліматичні зміни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що над пляжем в Кирилівці вертольоти ледь не зачіпають своїми конструкціями відпочиваючих. З бриючого польоту вони лякають багатьох. Вертольоти літають уздовж берега чи не щодня. Що саме патрулюють на пляжі військові ніхто і не знає.

Як повідомляв портал "Знай.иа", стало відомо про те, що фотографу із Запоріжжя вдалося відобразити Комаха-привид зовні воно злегка схоже на богомола, однак, якщо придивитися стає ясно, що схожість закінчується на обрисах.

Також, "Знай.иа" писав, що стало відомо про те, що на одному з курортів міста Запоріжжя з'явилася так звана "захисниця" медуз. Мотивація проста-їм теж потрібно жити, а море – це середовище їх природного проживання, на відміну від людей, які у воді просто гості.