Стало відомо про те, що митрополит Лука виступив проти ЛГБТ-параду в Запоріжжі. Перші подробиці.

Таким чином, повідомляється, що 20 вересня в місті планують провести ЛГБТ-парад, який викликав обурення серед місцевих жителів. У зв'язку з цим митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука вирішив виступати з офіційним зверненням до влади та небайдужих мешканців цього міста.

«У нашому місті планується проведення так званого «Маршу рівності«, який покликаний, на думку його організаторів,»встановити громадянське рівноправність для всіх людей, незалежно від їх сексуальної орієнтації". У самому цьому формулюванні вже закладено брехливе визначення, так як в нашій країні представники сексуальних меншин і так мають ті ж права і свободи, що й інші члени суспільства»,- зазначає митрополит.

Він вважає, що виправдання статевих збочень тим, що в тваринному світі є подібного роду відносини, тобто, це людина зводиться на рівень безсловесного тварини.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також, на думку Митрополита Луки, людина формується під впливом суспільних установок і традицій, і якщо це формування відбувається без прив'язки до морального закону, то ним легко маніпулювати, і починають проявлятися сатанинські сили.

"Насправді відбувається впровадження в свідомість, перш за все нашої молоді, нових стандартів мислення і поведінки, які покликані зруйнувати традиційні сімейні цінності»,- каже владика.

Нагадавши, у Києві представники ЛГБТ повстали проти жорсткого пресингу

Як повідомляв портал Знай.иа хейтері накинулися на Осадчу через ЛГБТ-спільноту

Також Знай.иа писав, українські ЛГБТ-моделі підтримали людей з ВІЛ епатажною фотосесією