Стало відомо про те, що на запорізькі курорти знову повертається рекет. Що це означає І кому варто побоюватися.

Таким чином, повідомляється, що любителів легкої наживи на Азовському узбережжі більше ніж зазвичай.

Вони переходять від банальних грабежів до старого, давно забутого рекету.

Під їх прицілом опиняються навіть підприємці. Відразу кілька таких випадків днями були зафіксовані в курортній Кирилівці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Компанія з чоловіків хотіла зібрати так звану "данину" з представників бізнесу за те, що вони надають послуги торгівлі на курорті. Співробітникам правоохоронних органів вдалося встановити особи аферистів, і один з них був навіть затриманий.

Як розповівши у ГУ Національної поліції в Запорізькій області, 16 серпня в Кирилівське відділення поліції один за іншим звернулися троє громадян, які повідомили, що в Кирилівці біля баз відпочинку на вулиці Коса Федотова, група невідомих осіб вимагає у місцевих підприємців платити гроші за безперешкодне ведення торговельної діяльності, а в разі відмови - погрожують фізичною розправою.

За трьома встановленими фактами, відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Максимальна санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Триває досудове розслідування.

Нагадавши, Знай писав, що поліція схопила банду аферистів на Львівщині. Вони за допомогою симпатичної дівчини заманювали в квартиру жертв-чоловіків, а потім знімали інтим. Відео ставало предметом для шантажу.

Також Знай повідомляв, що шахраї в Запоріжжі виманили у пенсіонерки 9 тисяч доларів.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області спіймали шахрая, який розводив підприємців на гроші.