80-річну мешканку Запорізької області шахраї позбавили великої суми грошей. Інцидент стався вчора, 17 серпня.

Жительці Бердянська на стаціонарний телефон зателефонував невідомий і повідомив, що в ДТП постраждав її племінник і терміново потрібні гроші на лікування і операцію.

Жінка віддала 1200 доларів США і 67 тисяч гривень шахраєві і лише потім зателефонувала родичам, від яких дізналася, що з племінником все гаразд.

Потерпіла описала шахрая і правоохоронці склали його фоторобот.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Якщо ви володієте інформацією про особу, зображену на фото, прохання повідомити до чергової частини Бердянського відділу поліції за телефонами: (06153) 239-28-17 або»102".

Нагадаємо, що в столиці пенсіонерку обдурили на десять тисяч гривень. Зловмисників вже спіймали.

Таким чином, повідомляється, що на проспекті Свободи, в квартиру пенсіонерки прийшли двоє. Вони представилися як співробітники соціально служби.

І ось, через кілька хвилин, пенсіонерка вже стала володаркою посуду, вартість якого становить 10 тисяч гривень. А також, коли шахраї йшли, рані встигли прихопити ще золотий ланцюжок, і деякі інші прикраси.

Як тільки жінка зрозуміла, що вона потрапила на гроші, вона зрощу ж звернулася до співробітників правоохоронних органів. У поліції вона детально описала зовнішність зловмисників, однак, номери на машині вона не запам'ятала.

Знайти аферистів допоміг один випадок. В особисті повідомлення спільноти "Київ Оперативний" написав передплатник, і написав, що бачив особистостей, які були на автомобілі КІА. Підозру у нього викликало те, що вони бродив по квартирах з посудом. Тобто, точно та ж схема, що і з пенсіонеркою.

Раніше портал "Знай.ua" писав Штраф заплатять самі собі: копи влаштували Uber зі службового авто

Також портал "Знай.ua" писав, що Під Дніпром горе-квартирантка розгромила квартиру і по-тихому змилася-господиня обімліла від жаху

Також портал "Знай.ua" писав, що Незвичайне ДТП відправило дівчину на скутері у зливну яму, відео