Стало відомо про те, що в Бердянську відразу троє маленьких дітей самовільно покинули табір.

Таким чином, повідомляється, що три вихованці спеціальної загальноосвітньої школи інтернату пішли з дитячого табору» Лелека " сталося це у вівторок, 18 серпня.

Про це повідомили в Бердянському відділі поліції ГУНП в Запорізькій області.

Хлопчики 2008 і 2010 років народження пішли з табору вдень, близько 14:00. Станом на ранок середи, 19 серпня, вони вже були знайдені і повернуті. З ними все добре, але, де вони весь цей час були - не повідомляється.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Залишилося дочекатися офіційного коментаря від поліції.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Прикарпатті в річці зник неповнолітній хлопчик. Про це розповіли в на порталі ДСНС Івано-Франківської області.

Повідомляється, що 17 Серпня 12-річний житель села Нижнів відпочивав на річці Дністер, яка проходить неподалік. Однак хлопчик не повернувся додому і безслідно зник.

Читайте Знай в Google News!

Одяг хлопчика та його велосипед виявили на березі Дністра на відстані близько 2м нижче за течією від автомобільного мосту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі розшукують безвісти зниклого 33-річного чоловіка, який вийшов з дому і не повертався досі.

Як повідомляв портал "Знай.иа", до поліцейських Мукачева звернувся місцевий житель, який повідомив про зникнення свого 12-річного молодшого брата.

Також, "Знай.иа" писав, що під Харковом зник розгублений пенсіонер у капцях