Стало відомо про те, що перед 1 вересня тест на коронавірус може стати обов'язковим для учнів.

Таким чином, повідомляється, що до першого вересня залишилося менше двох тижнів, а це означає, що День знань вже близько.

І ось, за новими даними, Міністерство охорони здоров'я розглядає варіант того, щоб зробити тест на коронавірус для всіх вчителів і учнів обов'язковим. Без нього в школу можуть навіть не пустити.

Коронавірус в Україні. Фото: radiotrek.rv.ua
Коронавірус в Україні. Фото: radiotrek.rv.ua

Зокрема, наступного тижня в Україні проведуть глобальну конференцію Всесвітньої організації охорони здоров'я та UNICEF, де ще раз обговорять це питання.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Поки ж даний можливий поворот обговорюють в соцмережах. В середньому ціна даного тесту становить 1 300 грн. Виникає логічне запитання-Хто ж оплачуватиме "медичний банкет"?

На це питання поки що відповіді немає, і навряд чи з'явиться. Найімовірніше, це потрібно буде робити за свій рахунок.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 96 403 випадків зараження. За добу зафіксували 1967 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у МОЗ розповіли про правила відвідування кафе і ресторанів.

Як повідомляв Знай. ua, лікарі шокували правдою про поширення коронавірусу.

Також Знай. ua писав, що Європа каже маскам "ні", чому Швеція та Нідерланди забули про пандемію.