Стало відомо, як у Запорізькому СІЗО утримують дітей.

Таким чином, повідомляється, що під час моніторингу дотримання прав дітей в системі ювенальної юстиції в Запорізькому СІЗО, було виявлено цілий ряд порушень.

Камери, як виявилося, вже давним-давно потребують ремонту, а в облікових записах дітей перекрутили інформацію про його здоров'я.

Зараз в СІЗО перебуває троє неповнолітній громадян, один з яких під час моніторингу вибув для участі в суленому засіданні.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Під час моніторингу було встановлено, що камера, в якій утримуються неповнолітні, потребує ремонту. У ній відсутня інформація про правила внутрішнього розпорядку установи. Навчальний процес для дітей здійснюється вчителями Запорізької вечірньої школи II-III ступенів № 12 Запорізької міськради. Але контроль за належним виконанням освітнього процесу вихованців відбувається не в повному обсязі", - повідомили перевіряючі.

Також, стало відомо, що один з утриманих відмовляється відвідувати навчальний клас, щоб отримувати і далі освіту в повному обсязі. Також, відсутній індивідуальний план психологічної роботи з хлопцем стосовно того, що він відмовляється відвідувати заняття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше журналісти викрили численні порушення кортежу Зеленського: ігнорують правила ПДР і їздять на " липових номерах"

Як повідомляв портал " Знай.ІА", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також " Знай.ІА " писав, що МЗС після затримання українців у Мінську закликало утриматися від поїздок до Білорусі: "дещо запізнилися"