Стало відомо про те, що президент України Володимир Зеленський зробив нове фото з Михалком на тлі барної стійки.

Таким чином, повідомляється, що Сергій Міхалок-фронтмен білоруських груп "Ляпіс 98" і Brutto. І ось, українському гаранту вдалося зробити з ним фото. Або ж навпаки.

У Володимира Зеленського в руках диск гурту Сергія Міхалка. Знімок був опублікований у нього на сторінці в одній із соціальних мереж, і підписаний як «Воїни світла!»

Сергій Міхалок є одним із засновників білоруської панк-рок-групи "Ляпис Трубецкой". Вона була сформована в 1989 році і існувала до 2014-го. Цього року Міхалок запустив проект Brutto. "Воїни світла" - одна з найвідоміших пісень цього колективу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Володимир Зеленський зараз знаходиться в місті Запоріжжя. І, як відомо, що практично в кожній поїздці Володимир Зеленський робить фото з якоюсь пам'яткою в місті.

Цього разу український гарант приїхав до міста Запоріжжя, з робочим візитом. Він вже встиг відвідати багато місць, і зробити фото на тлі нового будівельного моста."Міст в Запоріжжі. Будуємо цілодобово. Хтось обіцяв багато років, а ми робимо»-підписав пост з новим Селфі український президент.

Нагадавши, Тимошенко прирівняла Зеленського до Порошенка

Як повідомляв портал Знай.иа, Зеленський попередив українців про неминучу небезпеку

Також Знай.иа писав, Зеленський звернувся до Лукашенка через протести в Білорусі