Стало відомо про те, що співробітник Запорізького читано-магнієвого комбінату, який отримав опіки під час витоку хімічних речовин, помер у лікарні.

Таким чином, повідомляється, що про це журналістам повідомили в обласній поліції. Один з трьох постраждалих помер від отриманих травм. У зв'язку з цим, кримінальну справу було перекваліфіковано з частини 1 на частину 2 272 КК України.

у Запоріжжі помер чоловік після викидів хімікатів на заводі, фото: скріншот з відео

Частина 2 ст.272 ККУ (порушення правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою) передбачає більш суворе покарання порівняно з ч. 1, а саме: обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, що про викид небезпечної речовини на заводі в Запоріжжі стало відомо ще 10 серпня. Відразу троє співробітників отримали хімічні опіки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив колишній директор заводу Володимир Сивак. За його словами, НП сталася в цеху №2.

Роботи проводилися з порушенням операцій із заміни обладнання та охорони праці.

У поліції Нацполіції Запорізької області цю інформацію підтверджують.

"Встановлено, що під час проведення ремонтних робіт стався витік хімічного елемента, в результаті чого постраждали троє чоловіків 1969, 1970 і 1981 року народження. Постраждалих з термічними опіками госпіталізували в місцеву лікарню"»

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Розкрито нечувані деталі про вибухівку з Бейрута-звідки її привезли і навіщо

Також портал " Знай.ІА " писав У Львові спалахнув газовий трубопровід, що могло розбомбити підлогу міста