Стало відомо про те, що на курорті під Запоріжжям місцеві жителі влаштували дрифт на пляжі поруч з дітьми.

Таким чином, повідомляється, що очевидцям вдалося зняти все на камеру смартфонів. У Кирилівці місцеві влаштували дрифт прямо на пляжі. Вони почали ганяти на машинах по піску.

При цьому, водіїв за автомобілями абсолютно не бентежив той факт, що поруч бігають діти і дорослі.

Мало того, що пил від таких розваг стояла стовпом, так ще й діти, що бігають по пляжу запросто могли потрапити під колеса позашляховиків.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що раніше в Кирилові туристи знайшли ще один спосіб як себе розважити. Тільки на відміну від того, що описаний вище, він практично не небезпечний, і що найголовніше - не несе шкоди оточуючим.

Затоплені вулиці селища в Запорізькій області перетворилися на додаткове місце для розваг. Причому, довелося по духу це як дорослим, так і дітям.

Деякі відпочиваючі вирішили не ходити на пляжі, і не витрачати там кошти на різні атракціони. Замість цього, вони вирішили кататися на надувній "таблетці" прямо по селищу. Це по-перше безкоштовно, а по-друге немає медуз. Такі ось нюанси сьогоднішньої Кирилівки, що стала на час "Українською Венецією".

Нагадавши, Знай писав, що в Запорізькій області обвалився Старий атракціон.

Також Знай повідомляв, що в мережі показали небезпечні батути, на таких не можна залишати дітей без нагляду.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях закрили міські пляжі через забруднення.