Стало відомо про те, що в під Запоріжжям таксист обізвав пасажирів «бандерівцями». Ще один мовний скандал стався в Мелітополі.

Таким чином, повідомляється, що в Мелітополі таксист потрапив у великий скандал обізвавши своїх пасажирів. Очевидці опублікували інформацію в соціальних мережах.

Водій віз туристів, які приїхали із Західної України саме тому, він не соромлячись почав називати їх «бандерівцями» і відкрито грубіянити.

У салоні їхали беззахисні жінки разом з дітьми.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Приїхали родичі на свято із Західної України. Водій обізвав жінок і дітей «бандерівцями», хамив. Через таких людей у нас війна вже 6 років. Навіщо розпалювати суперечки? Вези мовчки", - написав автор поста.

Вибачився таксист чи ні-невідомо. Однак, городяни розповідають, що чоловік навіть змусив заплатити їх за простій, хоча, вийшли з машини вони вчасно.

І як виявилося, причина в тому, що після приїзду на місце, таксист чекає 15 хвилин, і тільки потім набирає пасажирам, що він під'їхав. Ось і виходить простий. Роблять гроші абсолютно на всьому.

Нагадаємо, що у Дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано. Родичі безмежно вдячні всім, хто брав участь у порятунку чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.Інцидент стався в маршрутці №101. Пасажирка заплатила за два місця, за однією з версій, щоб однією сидіти на двомісних сидіннях.

Також Знай.иа писав, що Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів.