Стало відомо про те, що в Запорізькій області ліфт з пасажирами впав з 9 поверху. Всередині були діти.

Таким чином, повідомляє ся, що інцидент стався в місті Енергодар в понеділок, 17 серпня.

У третьому під'їзді будинку номер 3, що на проспекті Будівельників, обірвався ліфт. У що час там знаходилася ціла сім'я. Подружжя і дві їх дочки віком 13 і 5 років. Про це повідомляє Медіа Центр.

На щастя, ніхто з них не постраждав, ніяких травм вони не отримали. Відокремся лише легким переляком. Постраждалі говорять про те, ч Про всього кілька днів до цього завершився Капітальний ремонт ліфта, і звідси вилазить цікаве питання. Як же так в підсумку вийшло.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Згідно тендерної документації, управління комунальної власності 8 квітня 2020 року уклало прямий договір на капітальний ремонт цього підйомника з компанією «Запоріжліфт». Вартість робіт склала 46178 гривень.

Нагадаємо, що раніше також стало відомо про те, що житель міста Дніпро ледь не загинув у ліфт багатоповерхівка.

Незачинена кабіна раптово полетіла вниз, йдеться в сюжеті ТСН.

Максим Юрков вранці вийшов з дому, щоб їхати на роботу. Чоловік викликав ліфт на свій 11 – й поверх-це стало останнім, що він запам'ятав.

Його затиснуло між плитою і ліфтом, який пішов з відкритими дверима вниз.

Врятувала чоловіка сусідка, яка вибігла на крики. Вона викликала рятувальників і швидку.

Як писав раніше "Знай.иа", в Ізмаїлі Одеської області обвалився приватний будинок і накрив завалами господиню, яка провела кілька днів під ними. Жінку вдалося врятувати.

Як повідомляв " Знай.ІА" бойовики зганьбилися "подарунками", тверезі ліфти і унітази за графіком.

Також Знай.ІА " писав, що потужний вибух пофарбував небо над Нью-Йорком.