Державне агентство розвитку туризму в Україні презентувало свій проморолик. Відео знімали ще в липні на Запорізькій Хортиці. У зйомках взяли участь учасники відомої групи "Антитіла". У п'ятницю, 21 серпня, гурт презентували проморолик.

Відео знімали в рамках соціально-волонтерського проекту "Мандруй Україною". У проекті запрошують взяти участь українських зірок.

Проморолик про Хортицю став другим у рамках соціально-волонтерського проекту "Мандруй Україною", метою якого є популяризація туризму в країні.

Рок-група "Антитіла» запросила українців відвідати потужне "місце сили" - Національний заповідник" Хортиця " у Запоріжжі.

Під пісню "Лови момент" Тарас Тополя розповідає, що відвідування Хортиці дає можливість подорожувати в часі і побачити, як жили козаки. Тарас Тополя розповідає про козаків, які виконують небезпечні трюки і володіють неймовірною майстерністю.

"Коли нам запропонували поїхати на Хортицю, в саме серце і місце духу козаків, просто нереально було відмовитися. Таке виховання в козацькому дусі - це саме те, що потрібно нашому поколінню", – каже лідер гурту "Антитіла".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Приходько жорстко накинулася на Єгорову за образу українських героїв: "Дно красивіше"

Також портал "Знай.ua" писав, що Спортсмен із Закарпаття взяв "золото" Кубка світу з карате - другий Джекі Чан

Також портал "Знай.ua" писав, що Екстремал пробіг по вершинах Карпат і захопив всю Україну: "Супергерой!"