У Запорізьку лікарню доставили дитину, від вигляду якої на очі навертаються сльози - малюк знаходиться в жахливому стані. Про це стало відомо з повідомлення волонтера, засновниці благодійного фонду "Емоція" Злати Некрасової в Facebook.

За її словами, маленького Кирила забрала у мами поліція, яку за місцем проживання малюка викликали сусіди. Людей насторожив постійний плач, що доноситься з квартири.

Хлопчика привезли до медиків у важкому стані, три дні він провів у реанімації. Він не міг нормально дихати через те, що постійно плакав, страждає від проблем зі шкірою і не може ходити – у нього атрофовані м'язи.

Geplaatst door Злата Некрасова op Zaterdag 22 augustus 2020

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Geplaatst door Злата Некрасова op Zaterdag 22 augustus 2020

«У реанімації він пролежав три дні. Не дивлячись на роздутий животик, він дуже худий. Раніше він тупав ніжками, схоже на те, що його не годували і не давали ходити. Але про це скаже більш точне обстеження», — написала волонтер, додавши фото нещасної дитини.

Фото: Злати Некрасової в Facebook
Фото: Злати Некрасової в Facebook

Фото: Злати Некрасової в Facebook
Фото: Злати Некрасової в Facebook

За словами Некрасової, лікар лікарні, куди визначили Кирила, звернувся до неї за допомогою в забезпеченні лікування дитини, яка виявилася не потрібна рідній матері. Всіх небайдужих просять допомогти хлопчикові повернутися до нормального життя.

Нагадаємо, що у Кам'янському знайшли дівчинку без батьків. Дитину передали в лікарню, назвати себе і розповісти, хто його батьки, дівчинка не може.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі потребує допомоги хлопчик з пухлиною мозку. Дитині потрібна термінова операція.

Також Знай.ua писав, що у Кривому Розі лікарі використовували душевнохворих в особистих цілях. Вручили лопати і відправили місити бетон замість процедур.