У Запоріжжі стався кричущий випадок-мешканка міста довела власну дитину до виснаження і реанімації. Малюк потрапив до лікарні з роздратуванням на шкірі, дуже худий і не здатний ходити. Його долею зайнялися волонтери.

Вчера мне позвонил доктор из 5 детской больницы, обратились за помощь к нашему фонду. Поступил в больницу малыш, зовут...

Geplaatst door Злата Некрасова op Zaterdag 22 augustus 2020

Хлопчика напередодні привезли в 5 міську лікарню у важкому стані. Кирила вилучили у матері після того, як сусідка не витримала криків дитини і викликала поліцію. У дитини виявили проблеми зі шкірою, атрофію м'язів і виснаження від недоїдання.

Історію маленького Кирила розповіла на своїй сторінці очільниця благодійного фонду» емоція " Злата Некрасова на своїй сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Вона написала, що Кирило добре говорить і до цього стану міг ходити. Також Злата Некрасова зазначила, що хлопчик попросив м'ясо, коли його запитали, що він хоче з'їсти. Волонтер написала, що дитині не давали їсти і рухатися, тому у нього і атрофувалися м'язи.

"Мені подзвонив доктор з 5-ї дитячої лікарні, звернулися за допомогу до нашого фонду. Сьогодні на питання, щоб він хотів з'їсти, Кірюша відповів, що хоче м'ясо. Раніше він тупав ніжками, схоже на те, що його не годували і не давали ходити. Але про це скаже більш точне обстеження», - зазначає вона.

Нагадавши, Знай писав, що в Бучі під Києвом поліція забрала двох дітей з сім'ї. Мати в алкогольному угарі кинула дітей напризволяще.

Також Знай повідомляв, що в Києві на вулиці Іскрівській в житловій багатоповерхівці виявили повзаючу по під'їзду однорічну дівчинку. Як з'ясувалося, матір'ю дитини є одна з мешканок будинку, у якої кілька років тому вже вилучили чотирьох дітей.

Нещодавно Знай передавав, що під Запоріжжям дітей забрали з родини, щоб врятувати їм життя.