Рік тому в Запоріжжі сталася трагедія, що зворушила всю Україну. Там чоловік скалічив дружину Анастасію Шаповал, він вилив на неї окріп поки вона спала. У молодої жінки з'явилися опіки 21% тіла. Медики зробили все можливе, щоб молода мама повернула собі колишню красу, а волонтери домоглися, щоб вона отримала житло. Однак нещодавно стало відомо, що жінка з дітьми повернулася до свого чоловіка-нелюда.

Передплатники засновниці благодійного фонду Злати Некрасової розпитали її про долю Анастасії Шаповал. Жінка розповіла, що її підопічна повернулася до домашнього тирана. Також Злата зазначила, що вона всіляко намагалася відрадити Анастасію від такого кроку. Бесіди і вмовляння не принесли очікуваного результату.

Варто нагадати, що історія Анастасії почалася в липні 2019 року. Тоді вона потрапила в лікарню з глибокими опіками і сама написала заяву в поліцію на свого цивільного чоловіка. Молода мама розповіла, що прокинулася від жахливого болю вранці. Її цивільний чоловік вилив на неї окріп. Він лив його їй в обличчя і в рот. Анастасія схопилася і вибігла. У коридорі її чоловік зловив і почав різати волосся манікюрними ножицями, а потім перекинув на неї 4 літри окропу. Вона вистрибнула у вікно і побігла кликати сусідів.

Анастасія сирота, вона не розуміє, навіщо чоловік так вчинив. Сусіди цієї пари розповіли, що він наркоман і від нього можна очікувати чого завгодно. Історія стала прояснюватися, коли в декількох шоу запросили всіх учасників трагедії. Винуватець каліцтв заявив, що вони з Анастасією випивали, а потім вона сказала, зрадила йому. Тому він вирішив їй так помститися. Він схопив каструлю, в якій варилися макарони і вилив на молоду жінку. Анастасія ж говорила, що це було спеціально, щоб понівечити її. Знайома сім'ї розповіла, що чоловік знущався над Анастасією 8 років. Також стало відомо, що вона сирота і не могла піти від співмешканця, так як розуміла, що сама не впоратися.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Мати її співмешканця з самого початку дорікала молоду жінку за те, що вона подала заяву в поліцію і намагалася забрати його, так як її синові загрожує 15 років в'язниці. У поліції пояснили, що такі каліцтва характеризуються, як важкі і умисні, нанесені з метою ураження життєво важливих ділянок.

Хірурги після одного з шоу взялися допомогти Анастасії. Вони прибрали шрами, які хворіли і не давали закриватися одному оку. Після цього мер Запоріжжя надав Анастасії та її синам кімнату в гуртожитку.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі медики борються за життя маленького хлопчика з опіками від окропу.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині діти прибігли до лікарні, що попросити про допомогу для мами, яку чоловік облив окропом.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові комунальники загинули, отруївшись парами аміаку.