Азовське море через сильну спеку не просто "зацвіло", а піднесло неприємний сюрприз відпочиваючим. Води моря заповнили напівпрозорі монстри з глибин. Медузи стали справжнім лихом цього року. Вони були всюди, а коли спека досягла апогею, почали гинути.

В результаті узбережжя Азовського моря перетворилося на смердюче кладовище. Хвилі виносили на берег дохлих медуз, а у воді неможливо було перебувати через їх величезної кількості. Деякі навіть намагалися жалити відпочиваючих.

Зараз медуз не стало менше, води моря продовжують исторгать дохлу плоть, а співробітники готелів намагаються хоч якось поліпшити ситуацію і прибрати з пляжів і прибережної зони гниючу масу. В мережі показали, як співробітники одного з готелів в Запорізькій області граблями прибирають це "добро". Незважаючи на їх старання вже через якийсь час пляж буде знову усіяний новою порцією медуз.

Нагадавши, Знай писав, що під Запоріжжям пік проблем з медузами припав на початок серпня. Три тижні тому місцеві жителі і співробітники готелів не знали, що робити з величезною масою підводних жителів, яких море викинуло на берег. Вони щільним шаром лежали в прибої, а відпочиваючі не могли зайти в воду.

Також Знай повідомляв, що в Бердянську виявлена масова Колонія медуз, яка тримається разом. З поверхні води це скупчення підводних жителів нагадує Острів, настільки вони щільно прилягають один до одного.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що під Запоріжжям напівмертві медузи викинуло морем на берег. Вони перед цим були в морі щільною масою. Після цього їх довелося вигрібати лопатами на берег і утилізувати.