Стало відомо про те, що шкуродерці із Запоріжжя переглянули справу в Апеляційному суді. Що тепер буде з нею.

Таким чином, повідомляється, що незважаючи на всі спроби, все залишиться як раніше, і шкуродера, яка знущалася над бідними тваринами залишиться під вартою аж до винесення вироку.

Шкуродерці із Запорізької області оголосили підозру, фото: соціальні мережі

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запорізькій області оголосили підозру шкуродерці, яка знущалася над тваринами.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів оголосили підозру 24-річній Христині, яка заради грошей знімала ролики про те, як вона знущається над тваринами.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На даний момент намагаються встановити інших особин, які були причетні до цього. Про це заявили в ГУ Національної поліції Запорізької області.

Після проведених експертиз, було оголошено підозру в поширенні порнографії, а також в жорстокій поведінці з тваринами.

У 24-річної жводерки безліч груп ВКонтакте, з назвами "Клуб любителів сільських баб", "сільська правда" і "Hard crash from Christina". Доступ до них вона продавала по 50 євро, обіцяючи багато контенту зі знущаннями над тваринами, а також фото і відео на яких вона оголена.

Нагадаємо, що у Києві шкуродер знущається над беззахисними пухнастиками.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, закатувавши до смерті.

Також, "Знай.иа" писав, що у Хмельницькому озвірілий пенсіонер з арматурою виколов собаці око.