Стало відомо про те, яка зараз ситуація з медузами в курортній Кирилівці, що в Запорізькій області.

Таким чином, повідомляється, що відпочиваючий розповів зі свого досвіду, чи можна нормально скупатися в Азовському морі в Кирилівці. Він каже, що не варто вірити тому, хто каже, що медуз там немає, так як це далеко на правда.

Вони там абсолютно скрізь, поплавати неможливо. А ті, хто ще їх боїться, краще і зовсім не лізти в воду.

Якщо хоча б трохи штормить, то траєкторія для входу в воду не вибереш. Мертві тіла морських мешканців потрібно буде постаратися перестрибнути.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Є звичайно і час, коли можна поплавати з маленькою кількістю медуз, але вибрати його досить складно.

Азовське море через сильну спеку не просто "зацвіло", а піднесло неприємний сюрприз відпочиваючим. Води моря заповнили напівпрозорі монстри з глибин. Медузи стали справжнім лихом цього року. Вони були всюди, а коли спека досягла апогею, почали гинути.

В результаті узбережжя Азовського моря перетворилося на смердюче кладовище. Хвилі виносили на берег дохлих медуз, а у воді неможливо було перебувати через їх величезної кількості. Деякі навіть намагалися жалити відпочиваючих.

Нагадавши, Знай писав, що під Запоріжжям пік проблем з медузами припав на початок серпня. Три тижні тому місцеві жителі і співробітники готелів не знали, що робити з величезною масою підводних жителів, яких море викинуло на берег. Вони щільним шаром лежали в прибої, а відпочиваючі не могли зайти в воду.

Також Знай повідомляв, що в Бердянську виявлена масова Колонія медуз, яка тримається разом. З поверхні води це скупчення підводних жителів нагадує Острів, настільки вони щільно прилягають один до одного.

Нещодавно Знай передавав, що під Запоріжжям напівмертві медузи викинуло морем на берег. Вони перед цим були в морі щільною масою. Після цього їх довелося вигрібати лопатами на берег і утилізувати.