Стало відомо про те, що нарешті охорона буде супроводжувати потяги. Як це буде відбуватися.

Таким чином, повідомляється, що міністр інфраструктури заявив, що починаючи з 25 серпня потяги "Укрзалізниці" супроводжуватиме воєнізована охорона.

На першому етапі пілотний проект з охорони пасажирських поїздів близько 40 співробітників будуть супроводжувати 10 пасажирських поїздів.

Надалі перелік поїздів і кількість працівників будуть збільшені.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Таке рішення було прийнято після того, як близько місяця тому, в поїзді Маріуполь-Київ, на жінку з дитиною напав невідомий чоловік.

Прямо при дитини він почав бити дівчину, матюкатися, і намагатися згвалтувати.

Нападник на жінку в поїзді Маріуполь-Київ виявився уродженець Запоріжжя Рудзько Віталій Євгенович 1975 року народження. Зараз поліція готує підозру чоловікові, який побив і намагався зґвалтувати Анастасію Лугову.

Про це розповіді заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Поліція і прокуратура проситиме суддю вибрати запобіжний захід у вигляді арешту без права виходу під заставу, так як ця людина просто небезпечна для оточуючих", - йдеться в повідомленні.

Нагадавши, побої, синці і перелом щелепи — нелюд накинувся на жінку з тваринним бажанням прямо в поїзді, не збентежив навіть дитина

Як повідомляв "Знай.ІА", слуга народу Стрихарський напав на жінку в ресторані і був зафіксований камерами спостереження. Депутат напав на жінку і потім по його команді охорона побила чоловіка, який намагався заступитися за дівчину.

Знай.иа писав про випадок під Хмельницькому, де озвірілий родич розправився з закоханою парою-зарізав обох з помсти.