Стало відомо про те, що в Запоріжжі до нового пляжу «причалив» сміттєвий «острів». Перші ролики з цим вже з'явилися в мережі.

Таким чином, повідомляється, що величезне скупчення сміття і водоростей тепер на Правобережному пляжі, який відкрився не так давно. Ролик з цим вже з'явився в мережі.

Сміттєвий "острів" був виявлений відпочиваючими. Вони і зняли все це на камери своїх смартфонів. Складався все це сміття з пляшок із пластику, а також водоростей.

Комунальні служби при цьому досі не звернули на це жодної уваги.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Правобережний пляж був відкритий після реконструкції до цього літа. На його оновлення витратили близько 55 мільйонів гривень.

Відомо, що до реконструкції, пляж був у дуже жалюгідному стані, і був під загрозою зникнення, так як його розмивали води річки Дніпро. І при цьому, мерія давно планувала зайнятися цим місцем, але, кілька років тягнула з вирішенням цього питання.

Почати будівельні роботи повинні були ще чотири роки тому, в 2016, але, в 2018 було прийнято рішення все ж почати будівництво. 1 червня минулого року була відкрита перша частина парку. На даний момент будівельники закінчили реконструювати другу і третю частину. Завдяки погодним умовам, які були взимку, працівники продовжували будівництво навіть тоді. Це дозволило швидше закінчити роботу.

Нагадаємо, раніше У мережі показали передовий движок Unreal Engine для ігор, від реальності не відрізнити

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Новий образ перлини Львова показали в яскравих фото, - краса, яку не передати словами

«Знай.ІА " писав, що Столітня козацька церква повстала з руїн стараннями звичайного українця, вражаючі фото