Стало відомо про те, що в Запоріжжі на Бабурці чоловік чіплявся до маленької дівчинки, і пропонував їй свою «цукерку».

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі чоловік почав чіплятися до неповнолітньої дівчинки. При цьому, робив він це посеред білого дня, в людному місці.

Зловмисник пропонував дитині свою "цукерку", на що, природно, відреагували очевидці. Сильно чинити опір він не став. Небайдужі зловили його, загнали в кут і почали бити.

На місце відразу ж прибули співробітники правоохоронних органів. Що буде з ним-поки що невідомо.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що 31-річний фотограф з Полтави спланував і згвалтував 9-річну дівчинку в Сумах.

Відомого фотографа затримали. Він пообіцяв відвезти дитину в Макдональдс, але замість цього згвалтував.

У поліції розповіли, що підозрюваний познайомився зі школяркою через Інтернет. До злочину він готувався довго і серйозно. Педофіл зібрав чимало інформації про свою потенційну жертву та її оточення, йдеться у сюжеті ТСН.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що три роки на смарку:" Макдональдс " підклав молодому піаністу свиню і дорого за це поплатився.

Як повідомляв портал Знай.ІА, напівгола хмельничанка у фонтані показала Руслані, що таке "дикі танці" - приберіть дітей від екранів.

Також портал Знай.ІА писав, що українці зізналися, навіщо штурмують Кабмін-Рошен і Епіцентру можна, а іншим ні.