Стало відомо про те, що запоріжцям повернули пільги на проїзд на вихідних і у свята.

Таким чином, повідомляється, що в середу, 26 серпня, під час 52-ї сесії міської ради, депутати проголосували за відновлення проїзду для пільговиків у громадському транспорт по всьому місту.

І, тепер, представники таких категорій можуть без проблем пересуватися безкоштовно по всьому Запоріжжю на громадському транспорті. Але, зробити вони це можуть виключно на вихідних і в святкові дні.

До цього, право на безкоштовний проїзд мали чорнобільці, ветерани війни, військовослужбовці, а також люди з інвалідністю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пенсіонери раніше мали право пересуватися транспортному тільки в будні дні з 10:00 до 16:00. Таке рішення було прийнято для того, щоб кілька разів знизити потік пасажирів на період коронавірусу.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Івано-Франківську пільговикам дозволили їздити в комунальному транспорті за посвідченням до 1 жовтня. Про це в прямому ефірі, на своїй сторінці в соцмережі Facebook, розповів глава міста Руслан Марцінків.

Раніше планувалося, що пільговий проїзд у комунальному транспорті Івано-Франківська буде доступний з 1 вересня лише при використанні спеціальної транспортної картки "Галка".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі бидло-пасажири влаштували смітник прямо в маршрутці

Як повідомляв портал "Знай.иа", під Тернополем диявол за кермом збив дівчину і дав по газах

Також, "Знай.иа" писав, що у Львові автобус з людьми пішов під землю, пасажири позеленіли