Стало відомо про те, що в Мелітополі вандали по частинах почали розбирати новий майданчик для дітей. Її тільки недавньому поставили.

Таким чином, повідомляється, що минулого року на перехресті бульвару 30 років Перемоги з вулицею Казанцева з'явився сучасний дитячий майданчик «бастіон, який обладнаний всім необхідним, а головне безпечний.

Вона була створена за ініціатіе радника міського голови, Івана Федорова. Дана дитячий майданчик вважається однією з кращих в місті, і сам комплекс складається з платформ, які з'єднані між собою. Крім переходів, приєднуються різні підйоми, а також спуски. На майданчику зробили гумове покриття, яке є більш безпечним для дітей.

Комплекс" Бастіон " вже не раз піддавався вандалізму. Цього разу чимось завадили "мисливцям"на дитячі майданчики. Так, до редакції РІА Мелітополь читач надіслав відео. На ньому чітко видно наслідки діянь зловмисників, які згвинчують кріплення з ігрових комплексів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Автор ролика закликав батьків прей тим, як пускати своїх дітей на цей майданчик, переконатися, що всі кріпильні деталі на місці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Тернополі знайшли і покарали юних вандалів-відпрацюють "веселощі" з мітлою в руці

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві псих з кийком розгромив Труханів острів - налупив на 300 тисяч

Також «Знай.иа " писав, що Вандали осквернили пам'ятник бійцям АТО в річницю визволення міста