Стало відомо про те, що в Запоріжжі "замінували" три мости. Зловмисники почали вимагати багато грошей.

Таким чином, повідомляється, що в середу, 26 серпня, близько десятої години ранку, невідомий зловмисник зателефонував черговому Національної поліції Запорізької області і повідомив про те, що замінує три мости в місті через Дніпро. При цьому, він відразу висунув свої умови. Зробить він це в тому випадку, якщо йому не передадуть 400 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Силовики оперативно спрацювали, і практично відразу затримали чоловіка, що телефонував, і не дали йому зробити задумане.

Він пояснив, що почав "лякати" правоохоронців вибухами через те, що у нього дуже важке матеріальне становище, і в такий спосіб він вирішив вирішити цю проблему. Але, як то кажуть, не пощастило.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян "мінер" може на шість років відправитися в колонію суворого режиму. Зараз він перебуває в СІЗО і очікує перших слухань суду.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, то в Києві черговий горе-мінер заявив про намір підірвати супермаркет. Його оперативно знешкодили правоохоронці, повідомляють у Національній поліції, додаючи, що інформація про наявність у чоловіка вибухівки не підтвердилася.

Відзначається, що інцидент стався напередодні, 20 серпня, в магазині мережі «Велмарт», розташованому на вулиці Чорнобильській.

Там повідомили, що в магазин зайшов неадекватний чоловік з чорним пакетом в руках, і погрожує підірвати приміщення разом з відвідувачами.

Нагадаємо, раніше Під Чернівцями осатанілий чоловік зарубав дружину і задушив маленьку дочку: "за що, тато?"

Як повідомляє портал " Знай.иа» На Прикарпатті кинули за ґрати озвірілого нелюда, - зарубав бабусю і спалив будинок за 50 гривень

Також " Знай.иа писав, що Під Києвом школяр всадив ніж у груди тітці, 4-річному брату і намагався зарубати власну матір