Стало відомо про те, що в Запорізькій області шкільний учитель жорстоко вбив жінку, і зламав їй руку. Перші подробиці скандалу.

Таким чином, повідомляється, що чоловік посварився з дружиною, і через це почав наносити їй різні каліцтва. Жінка робила всі спроби, щоб зробити від ґвалтівника і чоловіка в одній особі, але, він продовжував її бити.

у Запорізькій області шкільний учитель побив свою дружину, фото: скріншот з відео

Сталося це ще 7 червня, приблизно о 17:00. Житель Веселівського району прийшов додому п'яним, і затіяв сварку з дружиною. Прямо біля в'їзних воріт він почав наносити жінці не менше п'яти ударів кулаком по голові.

Потерпіла впала і зламала руку відразу в дусі, але, це ніяк не зупинило зловмисника.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Потерпіла спробувала сховатися в будинку, але чоловік її наздогнав у ванній кімнаті, а потім перемістився з нею в спальню, де продовжив бити.

Жінка звернулася за медичною допомогою і в поліцію. На домашнього тирана порушили кримінальну справу відразу за двома статтями - 125 (легке тілесне ушкодження) і 128 (необережне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

При цьому, не можна не відзначити того факту, що чоловік працює викладачем в одній зі шкіл, і має справу з дітьми.

Покарання він не понесе ніякого, так як потерпіла відмовилася від усіх звинувачень, і попросила закрити кримінальну справу. З чоловіком вона помирилася.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що У Києві палає Іподром, пекельний вогонь пожирає метр за метром-перші подробиці

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Дніпрі збоченець полює за дітьми біля популярного ТЦ: "тримай цукерку, йдемо в машину"

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Харкові напівживий таксист з перерізаним горлом прийшов до лікарні за допомогою - " Вся дорога в крові"