У мережі розповіли історію про жителя Запорізької області Віталія Сергієнка. У нього є неадекватний сусід.

Таким чином, повідомляється, що проживає чоловік по вулиці Святовладимирська, 98. У нього друга група інвалідності, і пересувається він разом з паличкою.

Однак, зараз, він взагалі не виходить з дому. Справа в тому, що його сусід влаштував на території свого двору точку з продажу спиртних напоїв.

Клієнти, природно, не самі інтелігентні люди, а досить навіть агресивні. Вони погрожують розправитися фізично з Віталієм, а також його матір'ю.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Та сама "наливайка" починає працювати з шостої ранку, саме тому, чоловік просто став заручником власного будинку.

Все через те, що Віталій написав в поліцію близько п'яти заяв з проханням взяти це питання під контроль. Незаконному продавцю алкоголю це не сподобалося, і він все розповів клієнтам, з проханням ламати руки і ноги, якщо вони його побачать.

Чому співробітники правоохоронних органів донині ніяк це не прокоментували - незрозуміло.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Кияни підстерегли Ван Дамма у дворі на Бортничах -" у старій кепці і шкірянці"

Також портал " Знай.ІА " писав, що Львів'янин спробував проскочити через кордон з 500 літрами віскі-вистачить заспівати всю Україну

Також портал " Знай.ІА " писав, що На Закарпатті спіймали переляканого нелегала-втік лісами до Європи