Стало відомо про те, що в Мелітополі вночі у клієнтів ОТП Банку зникли гроші з кредитних карт.

Таким чином, один з постраждалих абсолютно впевнений в тому, що людина, яка обчистила його карту, вибрав спеціально час з п'ятниці на суботу.

у Мелітополі у клієнтів ОТП банку вкрали гроші, фото: скріншот з відео

Справа в тому, що банки запрацюють тільки в понеділок, а в поліцію навряд чи хтось звернеться.

Євген каже, що у нього вночі зникло з карти 24 тисячі гривень. Він запевняє, що не повідомляло нікому дані, і не вівся на розлучення аферистів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За допомогою декількох платежів шахрай зняв гроші. При цьому, сталося це в столиці. Про це повідомляє Інформаційний портал РИА-Мелітополь.

Спочатку Євгену прийшло смс близько 12 ночі, що хтось намагається зняти з його картки близько 10 тисяч гривень, але, банкомат не дав цього зробити. Клієнт відразу ж запанікував, і почав процедуру блокування карти, але, в ОТП Банку робити це не зовсім зручно. Потрібно чимало сил і часу, щоб це зробити.

Смс продовжували приходити, але тільки вже з інформацією про те, що гроші знімають. На карті знаходилося близько 26 тисяч гривень.

Оператор в банку не зміг дати відповіді, і тому, Євгену довелося відразу ж звертатися в поліцію. Співробітники правоохоронних органів заявили, що з такою ж проблемою зіткнулася в цей час ще одна жінка, яка також є клієнтом ОТП Банку.

Чоловік в шоці. Адже він використовував всі запобіжні заходи. Нікому не давав особисті дані - CVV код або pin. Він навіть підстрахувався і телефон з фінансовою карткою використовував кнопковий. Сім-карту прив'язав до паспорта, щоб виключити "відновлення" номера.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Нова Пошта і ПриватБанк припинили "існування", українцям радять приготуватися.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк підклав свиню українцям під час пандемії.

Також Знай. ua писав, що українцям, які відмовилися від Туреччини і Єгипту ПриватБанк заплатить подвійний "бонус".