У неділю, 30 серпня, дороги Запорізької області заповнили сотні автомобілів з туристами, які поспішають повернутися додому до початку осені. Через величезну кількість людей, які повертаються з відпочинку, на трасах утворилися кілометрові пробки. Про це повідомляє видання "РИА Мелітополь".

Зокрема, величезна "тягучка" організувалася на виїзді з Кирилівки – одного з найпопулярніших серед українців морських курортів. Відпочиваючі поспішають встигнути до початку нового навчального року і підготувати дітей до майбутньої школи.

Крім туристів, з курортів виїжджають і власники місцевих кафе і магазинчиків – із закінченням літа їх бізнес вже не буде таким прибутковим.

При цьому так званий "оксамитовий сезон" на Азовському морі не так приваблює українських туристів, як в літній період, тому розраховувати на черговий наплив відпочиваючих з початком осені місцевим жителям не доводиться. А це означає - на дорогах області стане значно вільніше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Харкові вандали розгромили візитку міста-піаніно вщент

Як повідомляє портал "Знай» У Львові нічні вандали розгромили пам'ятник Каменяру-соромно читати, що там тепер написано

Також "Знай" писав, що Під Києвом вандали розгромили Меморіал матерів воїнів АТО і залишили ганебний слід