Стало відомо про те, що в Запоріжжі в річці Дніпро з'явилася дивна, величезна пляма білого кольору. Звідки воно там взялося-невідомо.

Таким чином, повідомляється, що місцева влада у зв'язку з цим вирішила заборонити жителям міста купатися на пляжах.

Знаходиться зараз це біла пляма в районі Правобережного пляжу.

У суботу, 29 серпня у Запорізькій міській раді відбулося термінове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У мерії кажуть, що пляма дуже дивної форми, і абсолютно невідомо, що ж в ньому міститься. Виглядає все це як масляниста біла піна.

На даний момент міська влада задіяла всі міські служби і звернулася до них з проханням дати рекомендації щодо вирішення даного питання. На місце вже прибули підрозділи ДСНС та мобільна еколабораторія. Вони взяли проби плями, щоб з'ясувати його хімічний склад і походження.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що У Дніпрі "втомився" міст перед приїздом Зеленського-тримайтеся, " розбійники"

Також портал " Знай.ІА " писав, що Київ пішов під воду після потужної зливи-води по коліно, не врятують навіть гумові чоботи

Також портал " Знай.ІА " писав, що На Закарпатті пропускний пункт потопає у смітті з боку Угорщини: "Баки де?"