Стало відомо про конфлікт, який стався в одному з АТБ міста Запоріжжя. Знову мова піде про захисні маски.

Таким чином, повідомляється, що чоловік-покупець, зайшов в супермаркет без маски, за що, природно, практично відразу і потрапив в скандальну історію.

У нього запитали, чому він без маски, на що він відповів, що він не собака, щоб носити намордник.

Він почав показувати повідомлення від МОЗ, де сказано, що якщо немає симптомів, носити їх не обов'язково, а якщо інші хворі, то нехай і далі носять.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І ось, через кілька хвилин, між чоловіком в черзі і покупцем без маски зав'язалася сварка. Вони почали кричати один н одного, весь час підвищуючи голос, і висловлювати кожен свою думку.

Чоловік з камерою продовжив провокувати чоловіка, і той навіть один раз його вдарив.

Все це було знято на камеру, і розлетілося надалі по мережі.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що житель Кривого Рогу, який зайшов в магазин без засобів індивідуального захисту, заплатить штраф за порушення карантинного режиму. Детальніше про це пише видання "Перший Криворізький".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що 11 липня близько 4 ранку чоловік прийшов за покупками в супермаркет "АТБ", розташованому на проспекті 200-річчя в Кривому Розі. Він зайшов в магазин без наявності захисної маски, що є порушенням карантинного режиму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у МОЗ розповіли про умови відкриття навчальних закладів.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області ввели карантин через виявлення шкідливих комах.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області місто засипало чорним пилом.