Стало відомо про те, то в ботанічному саду Запоріжжя зацвіла бузок. Цвіте і пахне місцевим на радість.

Таким чином, повідомляється, то зараз в саду знаходиться відразу три сорти рослини. Йдеться про осінній бузку, яка починає цвісти в липні-серпні. Також, частково це відбувається і у вересні. Про цю подію розповіли співробітники ботанічного саду журналістам ТСН.

Чагарник виростає два з половиною метри. Він добре піддається стрижці, і після цього стає більш пишним.

Також, бузок добре пахне, і приманює метеликів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

У ботсаду Запоріжжя висаджено 3 сорти будлеї. Вони відрізняються за кольором. Є будлея Бузкова, світло-бузкова і біла. Влітку і восени вони приваблюють відвідувачів ботсаду.

Через теплу погоду на вулиці в ботанічному саду трапляються аномалії. Цвітуть ті рослини, яким це абсолютно не властиво в цей час. У грудні тут цвіла калина, яка найчастіше цвіте навесні.

На даний момент Запорізький Ботанічний сад працює у звичайному режимі, однак, через карантинні обмеження екскурсії тут проводитимуть у групах не більше десяти осіб.

Нагадавши, Знай писав, що на Прикарпатті розцвіло лавандове поле. У селі Коршів Коломийського району сімейна пара доглядає за полем лаванди, яке вабить туристів з усієї України. Все почалося з декількох кущів лаванди.

Також Знай розповідав, що в Харківському ботанічному саду розцвіли лілії. 20 видів і 300 сортів квітів радують око відвідувачів.

Нещодавно Знай передавав, що під ним мпоявилося поле калл. Власник поля розповів, як став знаменитим на всю Україну.