Стало відомо про те, що в Запорізькій області жорстоко побили ветеранів АТО. Сталося це в місті Токмак у понеділок, 31 Серпня.

Заява Запорізької територіальної організації партії "Європейська Солідарність" Сьогодні в Токмаку групою тітушок на...

Geplaatst door Європейська Солідарність Запоріжжя op Maandag 31 augustus 2020

Таким чином, повідомляється, що про це написали на сторінці " європейської солідарності Запоріжжя»

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В офіційній заяві партії сказано про те, що група тітушок на чолі з депутатом від політичної сили «Опозиційний блок» Сергієм Капінусом, вчинила напад на двох ветераном АТО, членів партії «Європейська Солідарність».

В результаті, після побиття, постраждалі були терміново госпіталізовані в лікарню.

На даний момент представники Партії звернулися до співробітників правоохоронних органів для того, щоб знайти і покарати винних.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у Львові затримали банду ромок, які постійно грабують городян і до того ж, які нещодавно побили ветерана АТО.

"Ми не крали, ми не винні. Але вже з валізами, кажуть відпустіть, ми не будемо більше. Чекаємо представника з Франківського райвідділу. Але щось я впевнена, що їх відпустять на всі чотири сторони", - зазначила ветеран.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під Києвом копи зґвалтували дівчину-свідка

Як повідомляв портал Знай.иа , "перевертня" в погонах, підозрюваного в згвалтуванні ув'язненої, віддали під суд

Також Знай.иа писав, поліцейські знущалися над дітьми в українському притулку